E-arkiv

Hållbar e-arkivering •

Säkert informationsutbyte

Behov av säkert informationsutbyte ökar i takt med digitaliseringen. Ida Infront har produkter och lösningar för säkert informationsutbyte för integration av interna och externa system i syfte att åstadkomma en säker medborgarservice och myndighetssamverkan. Integrationen sker genom meddelandebaserad kommunikation och kan hantera både synkron och asynkron kommunikation.

Säkra E-tjänster

Vilka tjänster erbjuds inom säkert informationsutbyte?

Ida Infront erbjuder våra egenutvecklade iipax-produkter med underhåll och support. Dessa kan erhållas som SaaS eller OnPrem. Vi hjälper er med införandetjänster, installation, projektledning, konfiguration, utveckling, utbildning, förvaltning med mera. Allt för er organisations trygghet.

System för säkert informationsutbyte till ett bra pris

Ni är välkomna att kontakta oss för att få prisuppgifter och en tydlig genomgång av hur våra produkter och tjänster fungerar. Hör av er till oss via vår hemsida, telefon eller mejl för att få mer information om hur ni kan erhålla säkert informationsutbyte hos er.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni funderar på frågor om säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering.

  Adress
  S:t Larsgatan 18
  581 07 Linköping

  Telefon
  013-37 37 00

  E-post
  offert@e-arkiv.nu

  Orgnr
  556316-2469

OM OSS

När ni funderar på frågor om effektiv ärendehantering, säkert informationsutbyte och hållbar e-arkivering.

E-arkiv.nu kommer att hantera er förfrågan för statistikändamål. Ida Infront AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara er förfrågan.

KONTAKT

S:t Larsgatan 18
581 07 Linköping

013-37 37 00

offert@e-arkiv.nu

Orgnr:
556316-2469