E-arkiv

Hållbar e-arkivering •

Hållbar e-arkivering

I takt med digitaliseringen ökar behovet av en hållbar informationsförvaltning över tid med lösningar där informationen är sökbar och tillgänglig för större grupper. Ida Infront erbjuder produkter och lösningar för hållbar e-arkivering som är baserad på OAIS. Det betyder att de kan användas som centralt e-arkiv eller mellanarkiv för långtidsbevarande av digital information oavsett typ av information och hur länge den ska bevaras.

E-arkiv

Vilka tjänster erbjuds inom hållbar e-arkivering?

Ida Infront erbjuder våra egenutvecklade iipax-produkter med underhåll och support. Dessa kan erhållas som SaaS eller OnPrem. Vi hjälper er med införandetjänster, installation, projektledning, konfiguration, utveckling, utbildning, förvaltning med mera. Allt för er organisations trygghet.

System för hållbar e-arkivering till ett bra pris

Ni är välkomna att kontakta oss för att få prisuppgifter och en tydlig genomgång av hur våra produkter och tjänster fungerar. Hör av er till oss via vår hemsida, telefon eller mejl för att få mer information om hur ni kan erhålla hållbar e-arkivering hos er.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni funderar på frågor om säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering.

  Adress
  S:t Larsgatan 18
  581 07 Linköping

  Telefon
  013-37 37 00

  E-post
  offert@e-arkiv.nu

  Orgnr
  556316-2469

OM OSS

När ni funderar på frågor om effektiv ärendehantering, säkert informationsutbyte och hållbar e-arkivering.

E-arkiv.nu kommer att hantera er förfrågan för statistikändamål. Ida Infront AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara er förfrågan.

KONTAKT

S:t Larsgatan 18
581 07 Linköping

013-37 37 00

offert@e-arkiv.nu

Orgnr:
556316-2469