E-arkiv

Hållbar e-arkivering •

Om oss

Vi bygger framtidens informationssamhälle

Ida Infront AB grundades 1984 med en målsättning som lever kvar än i dag. Vi vill göra det krångliga enkelt! Alla medarbetare har tillsammans utformat vilka värdegrunder vår verksamhet skall ha. Vi vill inte vara ett företag där det enda som räknas är vinsten, utan strävar efter att också ha andra målsättningar med vårt arbete. Något av det viktigaste för oss är att vara med och bidra till ett samhälle där våra lösningar kan medverka till att offentliga verksamheter kan placera pengar i andra saker som i slutändan gynnar medborgarna.

Våra värderingar är vår styrka

Vi som arbetar på Ida Infront är stolta över det vi gör och arbetar med en laganda där alla röster kommer till tals. En ständig utveckling är viktigt för oss eftersom vi vet att informationssamhället utvecklas dagligen. För att vi skall kunna erbjuda en kvalitetslösning till våra kunder behöver vi hela tiden arbeta framåt. För oss är det viktigt att både våra anställda och våra kunder känner förtroende för företaget.

Ett företag i ständig tillväxt

I dagsläget har vi drygt 100 anställda och kontor i Stockholm, Linköping, Oslo, Mumbai och Bengaluru. Våra kunder består av allt från företag till kommuner och statliga myndigheter och vi värnar om alla som vill göra sin verksamhet smidigare och mer effektiv.

Med vår hjälp kan ni få tillgång till en hållbar e-arkivering, en effektiv ärendehantering och ett säkert informationsutbyte genom produkter, lösningar och tjänster som är väl beprövade.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ni funderar på frågor om säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering.

  Adress
  S:t Larsgatan 18
  581 07 Linköping

  Telefon
  013-37 37 00

  E-post
  offert@e-arkiv.nu

  Orgnr
  556316-2469

OM OSS

När ni funderar på frågor om effektiv ärendehantering, säkert informationsutbyte och hållbar e-arkivering.

E-arkiv.nu kommer att hantera er förfrågan för statistikändamål. Ida Infront AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara er förfrågan.

KONTAKT

S:t Larsgatan 18
581 07 Linköping

013-37 37 00

offert@e-arkiv.nu

Orgnr:
556316-2469